Erasmus+ projekto „Build Up (Y)our Future Through Arts“ veiklos Portugalijoje

Mobilumas Portugalijos sostinėje 

 

Pirmoji Erasmus+ projekto "Build Up Y(Our) Future Through Arts" mobilumo Portugalijoje diena pasižymejo puikia nuotaika ir draugiška atmosfera. Mūsų gimnazijos komanda pradeda savo kelionę į naujų pažinčių ir atradimų pasaulį.

Erasmus + projekto mobilumo Portugalijoje metu, Erasmus projekto „Build Up (Y)Our Future Through Arts“ grupė apsilankė Círculo de Cultura Musical Bombarralense kultūros centre. Be studentų ir dėstytojų iš INETE - Instituto de Educação Técnica, mokiniai, bei jų mokytojai iš Lietuvos, Lenkijos ir Italijos dalyvavo pristatyme apie asociacijos veiklos dinamiką, pasibaigusį moterų choro „Vox Feminis“ pasirodymu. Šis vizitas buvo pagrįstas CCMB kultūros ir muzikiniu ugdymu, taip pat ugdymo karjerai pagrindu.

Fotografijos menas ir antrasis mobilumo Portugalijoje užsiėmimas subūrė fanus ir mėgėjus bendroje diskusijoje. Dalyviai dalinosi savo fotografijomis, padarytomis pirmojo užsiėmimo metu, komentavo vieni kitų darbus, dalinosi įspūdžiais, užfiksuotais bendrų veiklų metu.

Brodcasts and radio programing – Visit to a world broadcast radio - viena iš įdomiausių mobilumo Portugalijoje veiklų. Mūsų gimnazijos atstovai išbandė radijo žurnalisto profesiją, įvertino savo gebėjimus, įgarsino savo balsus.
 

Neužmištama kelionė į savęs pažinimą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Priėmimas į gimnaziją
  • Tėvams
  • Mokiniams
Naujienų archyvas